Den tredje stemmen (lydbok) av Cilla Börjlind
Legg til i ønskeliste
Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (innleser)

Den tredje stemmen (Olivia Rönning og Tom Stilton #2) lydbok

379,-
(9)
Spennende og psykologisk underholdning! Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert. Hun har tidligere jobbet på sirkus som levende målskive for en knivkaster. Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. De bestemmer seg for å reise til Frankrike for å finne ut hvem som står bak det brutale mordet. Samtidig blir tolltjenestemannen Bengt Sahlmann funnet hengt i sitt eget hjem like utenfor Stockholm. Politiet finner raskt ut at det er snakk om et f…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Kjell Jørgen Holbye (oversetter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (innleser)
Utgitt 7 mars 2017
Lengde 16:03
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242164698
Spennende og psykologisk underholdning! Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert. Hun har tidligere jobbet på sirkus som levende målskive for en knivkaster. Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. De bestemmer seg for å reise til Frankrike for å finne ut hvem som står bak det brutale mordet. Samtidig blir tolltjenestemannen Bengt Sahlmann funnet hengt i sitt eget hjem like utenfor Stockholm. Politiet finner raskt ut at det er snakk om et fingert selvmord. Og at det har noe å gjøre med et stort parti narkotika som tolltjenestemannen har beslaglagt. Olivia Rønning er nabo med Bengt Sahlmann og hans etterlatte datter, og dras ufrivillig inn i etterforskningen. Sporene hun følger, krysser saken til Tom Stilton, og de slår seg sammen om etterforskningen. Det blir snart klart for dem at de står overfor mektige og farlige kriminelle. «Den tredje stemmen» er Cilla og Rolf Börjlinds andre krim med Olivia Rønning og Tom Stilton.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Utrolig bra!

Kosekrim ;=)

God historie, spennende og det jeg vil betegne som kosekrim. Anbefales for dem som ikke liker for mye blod og makabre detaljer.