Det ellevte manus (lydbok) av Anne Holt
Legg til i ønskeliste
Anne Holt (forfatter), Gisken Armand (innleser)

Det ellevte manus (Hanne Wilhelmsen #11) lydbok

399,-
TERNINGKAST 6 - Elin Brend Bjørhei, VG. Hanne Wilhelmsen er tilbake! En pandemi har slått inn over verden. Hanne Wilhelmsen, for lengst pensjonert fra politiet, har levd i indre eksil i leiligheten sin i en årrekke. Da Norge stenges ned, opplever hun endelig å ta den folketomme byen sin tilbake. Politibetjent Henrik Holme sliter samtidig med et drap ingen synes å bry seg nevneverdig med. En kvinne er funnet naken i bagasjerommet på en tilfeldig bil. Kroppen er intakt, bortsett fra at ansik…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne Holt (forfatter), Gisken Armand (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 23 september 2021
Lengde 11:35
Sjanger Krim
Nummer i serie 11
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205550209
TERNINGKAST 6 - Elin Brend Bjørhei, VG. Hanne Wilhelmsen er tilbake! En pandemi har slått inn over verden. Hanne Wilhelmsen, for lengst pensjonert fra politiet, har levd i indre eksil i leiligheten sin i en årrekke. Da Norge stenges ned, opplever hun endelig å ta den folketomme byen sin tilbake. Politibetjent Henrik Holme sliter samtidig med et drap ingen synes å bry seg nevneverdig med. En kvinne er funnet naken i bagasjerommet på en tilfeldig bil. Kroppen er intakt, bortsett fra at ansiktet er knust. Ingen har meldt henne savnet. Ingen vet hvem hun er. Han må ty til sin gamle mentor Hanne Wilhelmsen for hjelp. På Norges største forlagshus har den unge redaktøren Ebba Braut bare vært fire dager i ny jobb da pandemien rammer for fullt. Fra et trangt hjemmekontor blir hun satt til å jakte på et svært verdifullt, forsvunnet manus fra en av forlagets bestselgende forfattere. Hun må også tvinge seg på Hanne Wilhelmsen, som nettopp har levert sin første kriminalroman uten å være videre interessert i å bli redigert. Det ellevte manus er en historie om familiehemmeligheter og bedrag, om identitetstyveri og svindel, om forfattere og bokbransje, og om hvordan virkelighetslitteratur kan være livsfarlig. Bokstavelig talt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Blir aldri spennende. Lett lest, lett glemt. Om du har noe annet å lese, les heller det.

Spennende bok om et groteskt likfunn og et forsvunnet manus. Det ble vanskelig å legge fra seg boken ganske tidlig

😁

Bra

Det ellevte manus

Dette er ikke en heseblesende, actionpreget eller blodig krim. Historien er et mysterium, et puslespill og spenningen kommer sakte og den holder på interessen min hele tiden. Karakterene er levende og troverdige, og de tre fortellingene i boken er flettet sammen på mesterlig vis. I noen få partier kunne utbroderingene av tekniske duppeditter, inventar eller vær mv vært kuttet ned, men det er bagateller. Jeg nøt å lese den! Dette er et solid håndverk! Bravo, Anne Holt!

Litt langtekkelig.

Dårligste boka om Hanne. Skuffende.Tynn historie

Bra!

Gjeesp

Anne er god til å skrive, men denne boken gikk seg bort i detaljer. Her kunne mye vært kuttet ned på, for å få opp spenningen! Men det var morsomt å få et tilbakeblikk på nedstengningen i Norge.

Morsom og som vanlig godt skrevet😊

Nå kan jeg endelig puste ut. Jeg er nettopp ferdig med å lese boken. Engasjerende til tusen!

Spennende og vanskelig å legge fra seg. Pga pandemien kjennes den ut som å være skrevet i går. Redd flere krimsaker ikke er omtalt i media under pandemien. Eller druknet i den.

Anne Holt, altså👏👏👏

den desidert dårligste boken av Anne Holt jeg har lest/hørt.

Hanne Wilhelmsen endelig tilbake!

Knallgod bok. Leste den i ett strekk. Men; om det var fordi det ble så utførlig beskrevet om språkvasking osv…det er en del helt unødvendig vanskelig ord. Og hovedpersonen tok seg heldigvis opp utover i boken. I begynnelsen var hun i overkant ufordragelig, frekk, uforskammet og arrogant. Og sånne «helter» er ikke spesielt sjarmerende. Gleder meg til flere bøker. Bare ikke på bekostning av Selma-serien. So no pressure, Anne Holt!