Det siste livet (lydbok) av Peter Mohlin
Legg til i ønskeliste
Peter Mohlin (forfatter), Peter Nyström (forfatter), Jan Gunnar Røise (oppleser)

Det siste livet (John Adderley #1) lydbok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(9)
TERNINGKAST 5 - Marit Egaas, Stavanger Aftenblad. Første bok i serien om FBI-agenten John Adderley som møter mørke gjerninger i svensk småby. Datteren til sjefen for en av Sveriges mest suksessrike bedrifter forsvinner sporløst i Karlstad. Hun antas myrdet, men kroppen blir aldri funnet. Ti år senere blir FBI-agenten John Adderley vitne i en høyprofilert rettssak i Baltimore, og som beskyttelse får han ny identitet. Han krever å bli utplassert i Karlstad, og snart er han i jobb på politi…
Lydbok 179,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Peter Mohlin (forfatter), Peter Nyström (forfatter), Fartein Døvle Jonassen (oversetter), Jan Gunnar Røise (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 12 januar 2021
Lengde 14:50
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248927761
TERNINGKAST 5 - Marit Egaas, Stavanger Aftenblad. Første bok i serien om FBI-agenten John Adderley som møter mørke gjerninger i svensk småby. Datteren til sjefen for en av Sveriges mest suksessrike bedrifter forsvinner sporløst i Karlstad. Hun antas myrdet, men kroppen blir aldri funnet. Ti år senere blir FBI-agenten John Adderley vitne i en høyprofilert rettssak i Baltimore, og som beskyttelse får han ny identitet. Han krever å bli utplassert i Karlstad, og snart er han i jobb på politistasjonen i den svenske småbyen. Det blir raskt klart for leseren at John har skjulte motiver for å oppsøke nettopp dette stedet - og når han begynner å grave i den gamle forsvinningssaken, er det ikke bare av profesjonell nysgjerrighet. Samtidig vokser uroen for at hans virkelige identitet skal avsløres, og han får stadig større problemer med å balansere alle sine hemmeligheter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Forferdelig svakt skrevet