Det siste stykket hjem - kriminalroman (lydbok) av Ørjan N. Karlsson
Legg til i ønskeliste
Ørjan N. Karlsson (forfatter), Christoffer Staib (innleser)

Det siste stykket hjem (Jakob Weber #1) lydbok

399,-
(6)
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. Det siste stykket hjem - alle har en mørk side. En mann reiser rundt i Skandinavia i bobil, og i sporene hans forsvinner unge kvinner. I Bodø ligger 19 år gamle Iselin Hanssen i hardtrening for å oppfylle drømmen om å komme inn på Politihøgskolen. Hun vender aldri tilbake etter en lang løpetur opp Keiservarden. Den erfarne politietterforskeren Jakob Weber får denne tragiske forsvinningssaken på bordet, og løsningen virker opplagt da søkelyset faller p…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Ørjan N. Karlsson (forfatter), Christoffer Staib (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 september 2022
Lengde 9:55
Sjanger Krim
Serie Jakob Weber
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205569874
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. Det siste stykket hjem - alle har en mørk side. En mann reiser rundt i Skandinavia i bobil, og i sporene hans forsvinner unge kvinner. I Bodø ligger 19 år gamle Iselin Hanssen i hardtrening for å oppfylle drømmen om å komme inn på Politihøgskolen. Hun vender aldri tilbake etter en lang løpetur opp Keiservarden. Den erfarne politietterforskeren Jakob Weber får denne tragiske forsvinningssaken på bordet, og løsningen virker opplagt da søkelyset faller på Iselins kjæreste Casper, sønnen til en av Bodøs rikeste forretningsmenn. Blant vennene er han kjent for å være sjalu. Så forsvinner nok en ung kvinne under lignende omstendigheter, denne gang på øya Røst ytterst i havgapet. Bodø-politiets etterforskerteam står nå overfor en sak av stadig større dimensjoner, der også Jakobs forkjærlighet for Skandinavias uløste drapssaker vil spille en avgjørende rolle. Det siste stykket hjem er den første i en serie kriminalromaner med Jakob Weber i hovedrollen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra bok, og fornøyelig å høre en fortelling fra egne trakter. Skulle imidlertid ønske at de som leser lydbøker tar seg bryet med å sjekke hvordan navn på lokale stedet uttales. Fryktelig forstyrrende med feil uttale.