Dvalen (lydbok) av Camilla Grebe
Legg til i ønskeliste
Camilla Grebe (forfatter), Martin Lange (innleser), Charlotte Grundt (innleser), Sigurd Myhre (innleser), Runa Eilertsen (innleser)

Dvalen (Jentene og mørket #3) lydbok

379,-
«Dvalen» er en skremmende fortelling om en samtid preget av narsissisme og grenseløshet, men også en skildring av en kjærlighet som er sterk nok til å overvinne mørket. Attenårige Samuel saboterer en narkotikahandel og tvinges på flukt. Etter at han har gått under jorden svarer han på en annonse. En familie i skjærgården søker etter assistent til sin hjerneskadde sønn. Men det varer ikke lenge før tilværelsen hos den sørgmodige Rakel og hennes sønn Jonas tar en grufull vending. Kriminalinspekt…
Lydbok 379,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Grebe (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Martin Lange (innleser), Charlotte Grundt (innleser), Sigurd Myhre (innleser), Runa Eilertsen (innleser)
Utgitt 14 mars 2019
Lengde 12:01
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169693
«Dvalen» er en skremmende fortelling om en samtid preget av narsissisme og grenseløshet, men også en skildring av en kjærlighet som er sterk nok til å overvinne mørket. Attenårige Samuel saboterer en narkotikahandel og tvinges på flukt. Etter at han har gått under jorden svarer han på en annonse. En familie i skjærgården søker etter assistent til sin hjerneskadde sønn. Men det varer ikke lenge før tilværelsen hos den sørgmodige Rakel og hennes sønn Jonas tar en grufull vending. Kriminalinspektør Manfred Olsson plages av en familietragedie, samtidig som han etterforsker to narkotikarelaterte mord. Da hans veier krysses med Samuels, innser han at han trenger hjelp fra atferdsforskeren Hanne for å komme videre. Camilla Grebe vant Glassnøkkelen 2018 for krimromanen «Husdyret».
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Den desidert dårligste lydboken jeg har hørt.

Meget bra!

Godt leserstoff

Det som er inspirerende med skrivermåten til Camilla Grebe er at alt ligger mellom linjene, og du bare mater på helt til slutt for å faktisk forstå gåten. Syns denne forfatteren skriver veldig bra og du får lyst til å lese mer. Godt fornøyd med denne boken her som mange av hennes andre bøker også

Veldig bra!

Bra bok

Den likte jeg veldig godt, den ble lest fra start til slutt i ett drag :)