En perfekt storm (lydbok) av Dan Buthler
Legg til i ønskeliste
Dan Buthler (forfatter), Leffe Grimwalker (forfatter), Leif Grimwalker (forfatter), Trond Teigen (innleser)

En perfekt storm (Alex Storm #1) lydbok

179,-
Alex Storm har endelig fått alt han ønsket seg: Han har en smart og vakker kone, barn er på vei og firmaet går bra. Etter et liv som outsider, i skvis mellom to kulturer, har alt falt på plass. Men skjebnen vil det annerledes, og snart dukker det opp mørke skyer på himmelen. Skatteetaten er ute etter ham, og et pokerspill som har gått over styr, truer med å ruinere ham. Hvis han ikke betaler, kommer han til å gå konkurs og miste alt. Desperasjonen leder ham inn på.en vei han aldri trodde …
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Dan Buthler (forfatter), Leffe Grimwalker (forfatter), Leif Grimwalker (forfatter), Lars Nygaard (oversetter), Trond Teigen (innleser)
Utgitt 28 desember 2021
Lengde 11:33
Sjanger Krim
Serie Alex Storm
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284191874
Alex Storm har endelig fått alt han ønsket seg: Han har en smart og vakker kone, barn er på vei og firmaet går bra. Etter et liv som outsider, i skvis mellom to kulturer, har alt falt på plass. Men skjebnen vil det annerledes, og snart dukker det opp mørke skyer på himmelen. Skatteetaten er ute etter ham, og et pokerspill som har gått over styr, truer med å ruinere ham. Hvis han ikke betaler, kommer han til å gå konkurs og miste alt. Desperasjonen leder ham inn på.en vei han aldri trodde han skulle velge, og sakte, men sikkert tilpasser han seg en hard og grusom verden der grensene stadig pushes.