Et kupp å dø for (lydbok) av Anders De la Motte
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anders De la Motte (forfatter), Måns Nilsson (forfatter), Christian Hestø (innleser)

Et kupp å dø for (Mordene på Österlen #2) lydbok

449,-
Det er høysommer på Österlen, det store Antikkmarkedet i Degeberga skal straks gå av stablen og lokalbefolkningen er i fyr og flamme over at en episode av tv-programmet Antikkrunden skal spilles inn på et slott i nærheten. Men portene rekker knapt å bli slått opp, før et brutalt mord på en ukjent antikkhandler slår dype sprekker i idyllen. Kriminalkommissær Peter Vinston har ferie, men må trå til for å løse saken. Med seg får han Tove Esping, som kjemper for å beholde jobben hos Sirihamnspoliti…
Lydbok 449,- Ebok 319,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anders De la Motte (forfatter), Måns Nilsson (forfatter), Nina Aspen (oversetter), Christian Hestø (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 30 mai 2024
Lengde 10:21
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203452956
Det er høysommer på Österlen, det store Antikkmarkedet i Degeberga skal straks gå av stablen og lokalbefolkningen er i fyr og flamme over at en episode av tv-programmet Antikkrunden skal spilles inn på et slott i nærheten. Men portene rekker knapt å bli slått opp, før et brutalt mord på en ukjent antikkhandler slår dype sprekker i idyllen. Kriminalkommissær Peter Vinston har ferie, men må trå til for å løse saken. Med seg får han Tove Esping, som kjemper for å beholde jobben hos Sirihamnspolitiet. Den umake duoen innser snart at antikvitetsverdener full av eksentriske figurer, gamle konflikter og gåter som viser seg usedvanlig vanskelige å løse. Det store spørsmålet de to må finne svar på er dette: Hvem er faktisk villig til å drepe i jakten på det største kuppet?