Fedrenes misgjerninger (lydbok) av Åsa Larsson
Legg til i ønskeliste
Åsa Larsson (forfatter), Nina Woxholtt (innleser)

Fedrenes misgjerninger (Rebecka Martinsson #6) lydbok

399,-
TERNINGKAST 6 - Ole Jacob Hoel, Adresseavisen. Kåret til årets beste svenske krim i 2021 av Svenska Deckarakademin. Statsadvokat Rebecka Martinsson kjeder seg i jobben på Kirunas politistasjon. Hun er nedlesset papirarbeid og lengter etter å få være mer operativ, å være med politikollegaene sine ut i felten. Så da den respekterte rettslegen Lars Pohjanen ber Rebecka om hjelp til å etterforske et gammelt drap, er hun ikke vanskelig å be. Noen har funnet liket av en mann som har vært savnet i …
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Åsa Larsson (forfatter), Kari Bolstad (oversetter), Nina Woxholtt (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 8 februar 2022
Lengde 17:28
Sjanger Krim
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205566682
TERNINGKAST 6 - Ole Jacob Hoel, Adresseavisen. Kåret til årets beste svenske krim i 2021 av Svenska Deckarakademin. Statsadvokat Rebecka Martinsson kjeder seg i jobben på Kirunas politistasjon. Hun er nedlesset papirarbeid og lengter etter å få være mer operativ, å være med politikollegaene sine ut i felten. Så da den respekterte rettslegen Lars Pohjanen ber Rebecka om hjelp til å etterforske et gammelt drap, er hun ikke vanskelig å be. Noen har funnet liket av en mann som har vært savnet i tretti år. I denne sjette spenningsromanen om Rebecka Martinsson handler det om uoppklarte mysterier, familie og relasjoner, ny og gammel kjærlighet, korrupsjon og makt i lokalsamfunnet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Hmmmm….

Hvis dette skal være den beste krimboken i 2022, blir et kjedelig krimår…. Syns faktisk dette er den dårligste boken jeg har lest av denne forfatteren.

Fedrenes misgjerninger

Kjedelig og langtekkelig

Veldig bra!

Håper det kommer flere bøker snart!!!

Gjennomført!