Fjellgraven (lydbok) av Michael Hjorth
Legg til i ønskeliste
Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Fjellgraven (Sebastian Bergman #3) lydbok

169,-
To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie og det viser seg at skrenten skjuler seks lik, to av dem barn. Rikspolitikommisjonen blir tilkalt. Hele teamet, inkludert Sebastian Bergman, begir seg til Jämtland. Vanja også. To av likene er et nederlandsk par, de fi re andre en ukjent familie som ingen har meldt savnet. Alt tyder på at alle har blitt drept og begravet samtidig. Det er mye som ikke stemmer. Fjellgravens hemmeligheter sitte…
Lydbok 169,- Ebok 159,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter), Håvard Syvertsen (oversetter), Ivar Nergaard (innleser)
Utgitt 1 april 2014
Lengde 13:01
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242161079
To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie og det viser seg at skrenten skjuler seks lik, to av dem barn. Rikspolitikommisjonen blir tilkalt. Hele teamet, inkludert Sebastian Bergman, begir seg til Jämtland. Vanja også. To av likene er et nederlandsk par, de fi re andre en ukjent familie som ingen har meldt savnet. Alt tyder på at alle har blitt drept og begravet samtidig. Det er mye som ikke stemmer. Fjellgravens hemmeligheter sitter langt, langt inne.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering