Flaggermusmannen (lydbok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jo Nesbø (forfatter), Dennis Storhøi (innleser)

Flaggermusmannen (Harry Hole #1) lydbok

169,-
Dette er en nyinnspilling av «Flaggermusmannen» med Dennis Storhøi som Harry Hole. Den første boka om Harry - og Jo Nesbøs krimdebut! Harry Hole står i passkontrollen i Sidney med sitt spesialvisum som forteller at han er norsk politimann. Oppdraget er i utgangspunktet enkelt: å bistå det australske politiet i etterforskningen av mordet på en kvinnelig, norsk B-kjendis. På flyplassen blir han møtt av en australsk kollega, aboriginen Andrew Kensington, og han guider Harry Hole rundt i det mode…
Lydbok 169,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Dennis Storhøi (innleser)
Utgitt 10 mai 2019
Lengde 10:47
Sjanger Krim
Serie Harry Hole
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242180711
Dette er en nyinnspilling av «Flaggermusmannen» med Dennis Storhøi som Harry Hole. Den første boka om Harry - og Jo Nesbøs krimdebut! Harry Hole står i passkontrollen i Sidney med sitt spesialvisum som forteller at han er norsk politimann. Oppdraget er i utgangspunktet enkelt: å bistå det australske politiet i etterforskningen av mordet på en kvinnelig, norsk B-kjendis. På flyplassen blir han møtt av en australsk kollega, aboriginen Andrew Kensington, og han guider Harry Hole rundt i det moderne Australia. De beveger seg på samfunnets vrangside blant horer og halliker, transvestitter, klovner og pushere, og i denne skyggeverdenen aner Harry Hole etterhvert konturene av et spill hvor han selv ufrivillig blir tildelt en viktig rolle. «Flaggermusmannen» handler om den blinde nattejakten på en morder hvor svake ekko synes å være alt man har å navigere etter. Jo Nesbø debuterte som krimforfatter med «Flaggermusmannen», og han ble belønnet med både Rivertonprisen og Glassnøkkelen for beste skandinaviske kriminalroman. «Flaggermusmannen» handler om den blinde nattejakten på en morder hvor svake ekko synes å være alt man har å navigere etter. Jo Nesbø debuterte som krimforfatter med «Flaggermusmannen», og han ble belønnet med både Rivertonprisen og Glassnøkkelen for beste skandinaviske kriminalroman. Dette er en nyinnspilling av «Flaggermusmannen» med Dennis Storhøi som innleser. Endelig får Harry Hole én stemme.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

7776

WOW

Harry Hole-#1

Likte den, spennende.. Andre boken av Harry Hole serien jeg leser, første jeg leste var snømannen. Nå går det videre til bok to i serien, så får vi se om den er like spennende.

Spennende!

Flaggermusmannen

Langtrukken og dårlig

Flaggermusmannen

Jeg leser en del krim men dette er noe av det slappeste jeg har lest. Mitt første møte med HH, som her vaser omkring i Australia. Landrygt og liksom-tøff tone gjorde at jeg ikke orket å lese ferdig. Ikke mer Jo Nesbø på meg.

Den beste Harry Hole boka...

Med en glipp klarte jeg å gi bok 3 av 5 stjerner, noe som er helt feil. Jeg er så godt som ferdig med Snømannen nå, så nærmer meg slutten på HH-serien, men så langt er første boka den beste. Alle er bra, men den første er best! 5 stjerner skulle det være :-)