Fortielsen (lydbok) av Jørgen Jæger
Legg til i ønskeliste
Jørgen Jæger (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)

Fortielsen (Ole Vik #9) lydbok

179,-
Noen ganger er det for mye som må skjules! Fortielsen starter der megasuksessen Monster slapp. Cecilie Hopen er i Drammen for å finne ut hva som har skjedd med samboeren Bernhard. Har han forsvunnet frivillig, eller har det skjedd noe kriminelt? Når drammenspolitiet ikke vil hjelpe Cecilie i jakten på svar, kommer Ole Vik for å hjelpe til. De vikles inn i et nettverk av grov menneskehandel og prostitusjon, og alt snører seg til når Cecilie blir fengslet mistenkt for drap. Overraskelsene er m…
Lydbok 179,- Ebok 69,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jørgen Jæger (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)
Utgitt 17 oktober 2017
Lengde 13:59
Sjanger Krim
Serie Ole Vik
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788233800369
Noen ganger er det for mye som må skjules! Fortielsen starter der megasuksessen Monster slapp. Cecilie Hopen er i Drammen for å finne ut hva som har skjedd med samboeren Bernhard. Har han forsvunnet frivillig, eller har det skjedd noe kriminelt? Når drammenspolitiet ikke vil hjelpe Cecilie i jakten på svar, kommer Ole Vik for å hjelpe til. De vikles inn i et nettverk av grov menneskehandel og prostitusjon, og alt snører seg til når Cecilie blir fengslet mistenkt for drap. Overraskelsene er mange når Jørgen Jæger her leverer en av sine mest dramatiske kriminalromaner om Ole Vik og hans kollegaer i Fjellberghavn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

bra

spennende

Spenningen « er å ta på» underveis i boken. Vanskelig å trykke på stoppknappen før siste punktum. Jørgen Jæger skriver veldig godt og har stadig noen uventede « tvister» i historien. Plottet er fantastisk med personkarakterer som man nesten ser for seg med det blotte øye!