Forvandlingen (lydbok) av John Grisham
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
John Grisham (forfatter), Håkon Ramstad (oppleser)

Forvandlingen lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(2)
Samantha Kofer gjør karriere i et advokatfirma på Wall Street, og alt går hennes vei - helt til nedgangstider rammer firmaet og hun får sparken. I løpet av få dager flytter hun fra Manhattan til den lille byen Brady, i hjertet av Appalachia-fjellene. Der skal hun jobbe gratis for et småbyfirma som tilbyr fri rettshjelp. Samanthas nye jobb tar henne med inn i et kullgruvemiljø, der lover brytes, lokalsamfunn splittes og selve landområdene er under angrep. Samantha blir trukket inn i dødelige ret…
Lydbok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere John Grisham (forfatter), Truls Holst Kopperud (oversetter), Håkon Ramstad (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 juni 2017
Lengde 16:15
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202508838
Samantha Kofer gjør karriere i et advokatfirma på Wall Street, og alt går hennes vei - helt til nedgangstider rammer firmaet og hun får sparken. I løpet av få dager flytter hun fra Manhattan til den lille byen Brady, i hjertet av Appalachia-fjellene. Der skal hun jobbe gratis for et småbyfirma som tilbyr fri rettshjelp. Samanthas nye jobb tar henne med inn i et kullgruvemiljø, der lover brytes, lokalsamfunn splittes og selve landområdene er under angrep. Samantha blir trukket inn i dødelige rettstvister og får erfare at sannheten kan være meget farlig å kjempe for. Med Forvandlingen introduserer Grisham den kuleste heltinnen siden Pelikanrapporten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Grisham leverer nok en gang en underholdende og engasjerende roman innen advokatbransjen. Som vanlig har forfatteren sympati med den typiske enslige småbyadvokaten, mens de store grådige firmaene er «skurkene». Miljøvern og yrkesskader er også sentralt.