Gjesten (lydbok) av Lee Child
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lee Child (forfatter), Jon Husø (oppleser)

Gjesten (Jack Reacher #4) lydbok

399,-
(5)
Det kan være tøft å være karrierekvinne i militæret. Både sersjant Amy Callan og løytnant Caroline Cook måtte søke avskjed etter at de ble utsatt for seksuelle overgrep. Nå er de begge døde - funnet nakne i sine egne badekar, innsmurt med kamuflasjemaling. FBI mener at de har funnet den skyldige: Jack Reacher. Som tidligere MP, ensom ulv og vagabond matcher han deres morder-profil perfekt. Dessuten kjente han begge kvinnene. FBIs spesialagent Julia Lamarr er overbevist om at Reacher vet hvordan…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lee Child (forfatter), Carl Bernhard Kjelstrup (oversetter), Jon Husø (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 april 2020
Lengde 14:34
Sjanger Krim
Serie Jack Reacher
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202517830
Det kan være tøft å være karrierekvinne i militæret. Både sersjant Amy Callan og løytnant Caroline Cook måtte søke avskjed etter at de ble utsatt for seksuelle overgrep. Nå er de begge døde - funnet nakne i sine egne badekar, innsmurt med kamuflasjemaling. FBI mener at de har funnet den skyldige: Jack Reacher. Som tidligere MP, ensom ulv og vagabond matcher han deres morder-profil perfekt. Dessuten kjente han begge kvinnene. FBIs spesialagent Julia Lamarr er overbevist om at Reacher vet hvordan de to kvinnene døde, og hvorfor, og nå vil hun ta ham. Jack Reacher har ikke noe valg. Vil han fortsette å være en fri mann, må han finne morderen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ble en feriebok dette.....

.....som jeg bare leste litt innimellom på ferie. Startet i 2019 og avsluttet i april 23 uten at det gikk nevneverdig ut over hva jeg husket av handlingen. Helt ok, men ikke mer heller.