Gråsonen (lydbok) av Jan-Erik Fjell
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jan-Erik Fjell (forfatter), Helge Winther-Larsen (innleser)

Gråsonen (Anton Brekke #7) lydbok

179,-
Harald Uteng er pensjonert Kripos-etterforsker, og en legende i norsk politi. Helt uventet kontakter han en journalist for å lage podkast om drapet på 17 år gamle Malin Rekve i Aremark i 1991, men Uteng blir funnet druknet like før podkasten skal slippes. Anton Brekke, som var ung politiaspirant i den lille bygda da Malin ble drept, har ikke mistanke om noe kriminelt før han får høre det upubliserte opptaket. Etter hvert begynner Anton motvillig å lure på om feil person ble dømt den gangen, og …
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan-Erik Fjell (forfatter), Helge Winther-Larsen (innleser)
Forlag Capitana
Utgitt 2 juni 2020
Lengde 10:08
Sjanger Krim
Serie Anton Brekke
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284150581
Harald Uteng er pensjonert Kripos-etterforsker, og en legende i norsk politi. Helt uventet kontakter han en journalist for å lage podkast om drapet på 17 år gamle Malin Rekve i Aremark i 1991, men Uteng blir funnet druknet like før podkasten skal slippes. Anton Brekke, som var ung politiaspirant i den lille bygda da Malin ble drept, har ikke mistanke om noe kriminelt før han får høre det upubliserte opptaket. Etter hvert begynner Anton motvillig å lure på om feil person ble dømt den gangen, og at en morder igjen har satt seg i bevegelse. I Aremarks dagligvarehandel jobber nå unge Emily. Hun får en gryende følelse av at noen holder øye med henne, og at hun er i fare.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ingen kommentar

Som alltid, fengslende, spennendes og det er vanskelig å legge den fra seg.

Bra bok

Gleder meg til fortsettelsen😄

Jan Erik Fjell sin beste?

Jan Erik Fjell gjør det igjen! Veldig bra krim iblandet suveren humor! Tipper han satt og knegga for seg selv når boka ble skrevet. Setter ekstra stor pris på at det var litt lettere å følge sprangene frem og tilbake i tid (sikkert pga færre personer involvert). Mye mer fokus samtid i fortellingen, noe som jeg har etterlyst tidligere,- har Fjell lest hva jeg har skrevet? ;-) Ser frem til neste bok! :-)

Knall god bok!

Jan-Erik Fjell gjør det igjen! Krim på sitt beste.

Helt knall

Her er det bare å sette seg til rette. En Page-turner av en bok. Bra krim og elsker humoren 👍😁