Gullbuddhaen (lydbok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Clive Cussler (forfatter), Craig Dirgo (forfatter), Torgeir Reiten (innleser)

Gullbuddhaen (Oregon files #1) lydbok

399,-
(1)
Dette er første lydbok i serien om den tilsynelatende rustne holken Oregon. Vi møter kaptein Juan Cabrillo og hans spesialtrente ekspertmannskap som hjalp helten Dirk Pitt i På dypt vann. Under all rusten er Oregon et velutstyrt og høyteknologisk skip, tilgjengelig for regjeringer med makt og innflytelse. Oregons oppdrag er å fjerne de kinesiske styrkene fra Tibet og å få landets åndelige leder, Dalai Lama, uskadd tilbake til hjemlandet. På én uke. For å lykkes med sin plan må de spille på part…
Lydbok 399,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Clive Cussler (forfatter), Craig Dirgo (forfatter), Carl-Bernhard Kjelstrup (oversetter), Torgeir Reiten (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 3 november 2022
Lengde 13:10
Sjanger Krim
Serie Oregon files
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202763992
Dette er første lydbok i serien om den tilsynelatende rustne holken Oregon. Vi møter kaptein Juan Cabrillo og hans spesialtrente ekspertmannskap som hjalp helten Dirk Pitt i På dypt vann. Under all rusten er Oregon et velutstyrt og høyteknologisk skip, tilgjengelig for regjeringer med makt og innflytelse. Oregons oppdrag er å fjerne de kinesiske styrkene fra Tibet og å få landets åndelige leder, Dalai Lama, uskadd tilbake til hjemlandet. På én uke. For å lykkes med sin plan må de spille på parti med den russiske presidenten og finne og ta tilbake en 180 cm høy, antikk statue kalt GULLBUDDHAEN. Den ble stjålet da Dalai Lama ble kastet ut at Tibet i 1959, og er verdifull på mer enn én måte. I tillegg til å bestå av 271 kilo gull har den et hemmelig rom som inneholder informasjon om oljereserver i det omstridte området. Om bord i Oregon skifter besetningen forkledning fortere enn i et teater, og i et skip der alle har minst tre roller, og der det tekniske utstyret og våpnene og fremkomstmidlene er det mest avanserte verden noen gang har sett, har Juan Cabrillo alle odds på sin side. Og dessuten den utvalgtes velsignelse.