Hvis helvete var av is (lydbok) av Bernard Minier
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Bernard Minier (forfatter), Yngve Berven (innleser)

Hvis helvete var av is (Martin Servaz #1) lydbok

169,-
(8)
«Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene. Dette er den første lydboken om Martin Servaz. Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hestens hodeløse kropp er vrengt og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde. Omtrent samtidig begynner en ung og nyutdannet psykolog på en psykiatrisk insti…
Lydbok 169,- Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Bernard Minier (forfatter), Christina Revold (oversetter), Yngve Berven (innleser)
Utgitt 27 desember 2017
Lengde 21:06
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242167057
«Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene. Dette er den første lydboken om Martin Servaz. Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hestens hodeløse kropp er vrengt og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde. Omtrent samtidig begynner en ung og nyutdannet psykolog på en psykiatrisk institusjon for ekstra farlige kriminelle. Institusjonen er svært strengt bevoktet. Når det blir oppdaget DNA-spor i hesteliket fra en av de aller farligste pasientene, blir det klart at det ikke lenger bare handler om en død hest. Få dager senere finner det første drapet sted. Marerittet har startet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Hvis helvete var av is

Bernard Minier skriver meget godt, og boken holder til det gjenstår 15-20%. Da lugger det veldig og han klarer dessverre ikke å avslutte med stil.