I tyvenes tid (lydbok) av Odd Harald Hauge
Legg til i ønskeliste
Odd Harald Hauge (forfatter), Gaute Boris Skjegstad (innleser), Gaute Skjegstad (innleser), Syntetisk tale (innleser), Ukjent (innleser)

I tyvenes tid (Lars Lande og Anders Alme #1) lydbok

179,-
(1)
Anders Alme så seg rundt i møterommet. Finansvalpene satt med nykjemmet pels og så forventningsfullt på ham, de visste ikke mer om møtets formål enn hva som stod i headingen på e-posten; "Greenland Minerals". Fred Barentz hadde satt tre av husets unge regnemestere på saken, ingen tvil om det. Og de ville jobbe sekstentimers-dager til oppgaven var løst og aksjene plassert hos mer eller mindre villige investorer. De ofret gladelig familie, venner og hobbyer for å få en litt større bit når den eno…
Lydbok 179,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Odd Harald Hauge (forfatter), Gaute Boris Skjegstad (innleser), Gaute Skjegstad (innleser), Syntetisk tale (innleser), Ukjent (innleser)
Utgitt 30 desember 2020
Lengde 10:48
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284196220
Anders Alme så seg rundt i møterommet. Finansvalpene satt med nykjemmet pels og så forventningsfullt på ham, de visste ikke mer om møtets formål enn hva som stod i headingen på e-posten; "Greenland Minerals". Fred Barentz hadde satt tre av husets unge regnemestere på saken, ingen tvil om det. Og de ville jobbe sekstentimers-dager til oppgaven var løst og aksjene plassert hos mer eller mindre villige investorer. De ofret gladelig familie, venner og hobbyer for å få en litt større bit når den enorme Barentz-kaken skulle deles ved årets slutt. Odd Harald Hauge har skrevet en aktuell finansthriller om Oljefondet og mennesker som tar altfor store sjanser.