Isen (lydbok) av John Kåre Raake
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
John Kåre Raake (forfatter), Charlotte Grundt (innleser)

Isen (Anna Aune #1) lydbok

399,-
Det er ikke bare isen som trues på Nordpolen! Manusforfatteren bak suksessfilmene «Bølgen» og «Skjelvet» kommer med en brennaktuell thriller. Tidligere spesialsoldat Anna Aune har flyktet fra alt og alle, og isolert seg sammen med forskeren Daniel Zachariassen på en luftputebåt nær Nordpolen. De skal dokumentere klimaendringenes ødeleggelser mens de lar seg drive med isen gjennom polarvinteren. På de dødes dag, allehelgensdag, lyser en nødrakett plutselig opp den nattsvarte himmelen, rett over …
Lydbok 399,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere John Kåre Raake (forfatter), Charlotte Grundt (innleser)
Utgitt 29 januar 2019
Lengde 10:29
Sjanger Krim
Serie Anna Aune
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169761
Det er ikke bare isen som trues på Nordpolen! Manusforfatteren bak suksessfilmene «Bølgen» og «Skjelvet» kommer med en brennaktuell thriller. Tidligere spesialsoldat Anna Aune har flyktet fra alt og alle, og isolert seg sammen med forskeren Daniel Zachariassen på en luftputebåt nær Nordpolen. De skal dokumentere klimaendringenes ødeleggelser mens de lar seg drive med isen gjennom polarvinteren. På de dødes dag, allehelgensdag, lyser en nødrakett plutselig opp den nattsvarte himmelen, rett over den kinesiske forskningsbasen få kilometer unna. Anna og Daniel er de eneste som er nær nok til å hjelpe. Men er nødsignalet et rop om hjelp eller en advarsel? Da de når fram til den kinesiske leiren, møtes de av et marerittaktig syn. I basens laboratorium finner de forskerne fastfryst i bevegelsen og dekket av is. En voldsom temperatursenkning har tatt livet av dem i løpet av brøkdelen av et sekund. Det ser ut som en tragisk ulykke, men det går snart frem at de er drept ... og at morderen befinner seg i nærheten. Samtidig blåser det opp til en rasende polarstorm. Kuldas dødelige herjinger og morderens iskalde spill gjør redningsaksjonen til en kamp for å overleve.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Iskald thriller

Handlingen foregår på Nordpolen. Raake skildrer isen, mørke og kulden på en så god måte at jeg var iskald på beina da jeg leste. Jeg håper det blir film av denne slik som Bølgen og Skjelvet.