Jentene fra balletten (lydbok) av Monika N. Yndestad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Monika N. Yndestad (forfatter), Lykke Kristine Moen (oppleser)

Jentene fra balletten (Alice Bratt #1) lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
(1)
Ikke alle er tilliten verdig. Noen misbruker den grovt. Femten år gamle Mina er i ferd med å ødelegge seg selv. Ingen skjønner at det under Minas atferd ligger en farlig historie. Fra avisredaksjonen leter krimjournalisten Alice Bratt etter «jenter fra balletten». Dette er vellykkede jenter som endrer adferd over natten. De bryr seg ikke lenger om skolen. De har ingen selvrespekt. De er logget av Facebook. Da Mina tar kontakt med journalisten utløses et drama som er større og langt styggere enn…
Lydbok 350,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Monika N. Yndestad (forfatter), Lykke Kristine Moen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 desember 2017
Lengde 9:35
Sjanger Krim
Serie Alice Bratt
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202588397
Ikke alle er tilliten verdig. Noen misbruker den grovt. Femten år gamle Mina er i ferd med å ødelegge seg selv. Ingen skjønner at det under Minas atferd ligger en farlig historie. Fra avisredaksjonen leter krimjournalisten Alice Bratt etter «jenter fra balletten». Dette er vellykkede jenter som endrer adferd over natten. De bryr seg ikke lenger om skolen. De har ingen selvrespekt. De er logget av Facebook. Da Mina tar kontakt med journalisten utløses et drama som er større og langt styggere enn noen av dem hadde tenkt. Vil Mina bli trodd? Finnes det flere jenter? Vil den skyldige tas? «Jentene fra balletten» er et begrep som er hentet fra virkelighetens barnevern, om en gruppe jenter som det har gått veldig galt med.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Drivende og spennende

Hvor har jeg vært som ikke har fått med meg bøkene med Alice Bratt som etterforskende journalist.... Ser frem til flere bøker med henne. .

Veldig bra skrevet

Bra og spennende bok, denne slet jeg med å legge fra meg - så den ble lest ut på en dag. Forfatteren skriver på en god måte som gjør det lett å holde tråden.