Kveleren (lydbok) av Janni Pedersen
Legg til i ønskeliste
Janni Pedersen (forfatter), Kim Faber (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Kveleren (En Martin Juncker-krim #3) lydbok

189,-
(9)
Etter sitt eksil i Sandsted er Martin Juncker tilbake i København. Han er i ferd med å bli skilt fra kona og har endelig flyttet inn i en liten utleieleilighet i Nordvest. En ung kvinne blir funnet drept på Amager Fælled. Hun har blitt kvalt og er etterlatt halvnaken og skjendet i et buskas. Klærne hennes er pent brettet på bakken ved siden av kroppen. Det er ingen åpenbare ledetråder å følge. Ingen DNA. Men drapet minner Juncker om en sak han aldri løste, ti år tidligere. Signe Kristiansen er …
Lydbok 189,- Ebok 189,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Janni Pedersen (forfatter), Kim Faber (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter), Ivar Nergaard (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 1 mars 2022
Lengde 10:09
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203376801
Etter sitt eksil i Sandsted er Martin Juncker tilbake i København. Han er i ferd med å bli skilt fra kona og har endelig flyttet inn i en liten utleieleilighet i Nordvest. En ung kvinne blir funnet drept på Amager Fælled. Hun har blitt kvalt og er etterlatt halvnaken og skjendet i et buskas. Klærne hennes er pent brettet på bakken ved siden av kroppen. Det er ingen åpenbare ledetråder å følge. Ingen DNA. Men drapet minner Juncker om en sak han aldri løste, ti år tidligere. Signe Kristiansen er glad for å ha Juncker tilbake. Hun etterforsker et knivdrap der en ung nynazist mistet livet under en politisk demonstrasjon på Nørrebro. To uavhengige saker, inntil et oppsiktsvekkende sammentreff avdekkes.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Klassisk krim men blir aldri spennende

Om du vil ha en god krim bør du styre unna denne. Blir aldri spennende. Mange klisjeer. Plottet er så som så.

Spennende