Mannen som jaget sin egen skygge (lydbok) av David Lagercrantz
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
David Lagercrantz (forfatter), Anders Ribu (oppleser)

Mannen som jaget sin egen skygge (Millennium #5) lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
Lisbeth Salander i fengsel! Lisbeth Salander soner en kortere straff i et kvinnefengsel og gjør alt for å holde seg unna de interne konfliktene mellom fangene. Men når Benito, fengselets gjengleder og verste innsatte, gang på gang mishandler en ung kvinne fra Bangladesh, går Lisbeth imellom og stopper henne. Benitos posisjon i fengselet svekkes, og hun gjør alt for å hevnes. Lisbeth får besøk av Holger Palmgren. Han har fått tak i dokumenter som kaster et nytt lys over myndighetenes overg…
Lydbok 332,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere David Lagercrantz (forfatter), Anders Ribu (oppleser), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Stieg Larsson (annet)
Utgitt 7 september 2017
Lengde 12:51
Sjanger Krim
Serie Millennium
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242165459
Lisbeth Salander i fengsel! Lisbeth Salander soner en kortere straff i et kvinnefengsel og gjør alt for å holde seg unna de interne konfliktene mellom fangene. Men når Benito, fengselets gjengleder og verste innsatte, gang på gang mishandler en ung kvinne fra Bangladesh, går Lisbeth imellom og stopper henne. Benitos posisjon i fengselet svekkes, og hun gjør alt for å hevnes. Lisbeth får besøk av Holger Palmgren. Han har fått tak i dokumenter som kaster et nytt lys over myndighetenes overgrep mot henne da hun var barn. Hun ber Mikael Blomkvist om hjelp med etterforskningen. Sporene leder til en svært rik finansmann, Leo Mannheimer. Hva har Lisbeths barndom med denne rike finansmannen å gjøre? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de økende truslene fra Benito og gjengen hennes? I den femte Millennium-boken, «Mannen som jaget sin egen skygge», gjør Lisbeth Salander opp med barndommen sin.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Elsker disse bøkene om Zalander🥰

Ikke akkurat Stieg Larsson, men kult med en fortsettelse likevel 👏👏👏

Et makkverk av en bok!

Den forrige boken (nr 4) var en ganske stor nedtur, men denne var langt verre. Jeg har aldri brukt så lang tid på en bok før, det ble faktisk et ork å lese denne boka! Det blir ikke lest flere Salander-bøker av meg iaf.... Gjør deg selv en tjeneste og styr unna denne!

Håpløst dårlig

Dette var dårlig. Stakkars Salander. Det holder nå.

Trist radbrekking av Stieg Larssons univers... Dårlig skrevet og latterlig plot!