Marokkaneren (lydbok) av Rune Angell-Jacobsen
Legg til i ønskeliste
Rune Angell-Jacobsen (forfatter), Håkon Ramstad (innleser)

Marokkaneren (Abel Eik #4) lydbok

149,-
Abel Eik, del 4 av 9. Et anonymt tips om et brutalt drap på en nordmann fører Abel Eik og Bente Figen til ferieparadiset Gran Alacant. Mye tyder på at den drepte hadde viktige opplysninger om et lokalt terrornettverk. Spansk politi, ledet av skjønnheten Maria Lopez, er satt på den komplekse saken. I sin intense jakt på morderen foretar Abel Eik uoffisielle undersøkelser og blir etter hvert selv mistenkt for drapet. Da flere lik dukker opp, innser den spanske etterforskningslederen at hun kansk…
Lydbok 149,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rune Angell-Jacobsen (forfatter), Håkon Ramstad (innleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 28 desember 2018
Lengde 8:04
Sjanger Krim
Serie Abel Eik
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789177796053
Abel Eik, del 4 av 9. Et anonymt tips om et brutalt drap på en nordmann fører Abel Eik og Bente Figen til ferieparadiset Gran Alacant. Mye tyder på at den drepte hadde viktige opplysninger om et lokalt terrornettverk. Spansk politi, ledet av skjønnheten Maria Lopez, er satt på den komplekse saken. I sin intense jakt på morderen foretar Abel Eik uoffisielle undersøkelser og blir etter hvert selv mistenkt for drapet. Da flere lik dukker opp, innser den spanske etterforskningslederen at hun kanskje trenger hjelp av nordmennene likevel.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Les!!

Denne serien er helt fantastisk. Det er akkurat som å se en actionfilm. Du har å glede deg til. Anbefaler å begynne med nr 1, selv om du kan lese bøkene uavhengig av hverandre.