MemoRandom (lydbok) av Anders de la Motte
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anders de la Motte (forfatter), Anders De la Motte (forfatter), Yngve Berven (innleser)

MemoRandom (David Sarac #1) lydbok

169,-
(8)
«MemoRandom» er første bok i serien om David Sarac. David Sarac er politimann. Han rekrutterer og beskytter tystere og topp hemmelige kilder i Stockholms kriminelle miljø. Manipulering, bestikkelser og trusler - så lenge David leverer resultater er det ingen som stiller spørsmål ved metodene. Etter en voldsom bilulykke mister David hukommelsen. Kontrollen over det avanserte nettet av svik og løgner blir borte. Plutselig er David fritt vilt for alle som vil ha tak i hemmelighetene hans. For å …
Lydbok 169,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anders de la Motte (forfatter), Anders De la Motte (forfatter), Bodil Engen (oversetter), Yngve Berven (innleser)
Utgitt 6 februar 2017
Lengde 14:19
Sjanger Krim
Serie David Sarac
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242164704
«MemoRandom» er første bok i serien om David Sarac. David Sarac er politimann. Han rekrutterer og beskytter tystere og topp hemmelige kilder i Stockholms kriminelle miljø. Manipulering, bestikkelser og trusler - så lenge David leverer resultater er det ingen som stiller spørsmål ved metodene. Etter en voldsom bilulykke mister David hukommelsen. Kontrollen over det avanserte nettet av svik og løgner blir borte. Plutselig er David fritt vilt for alle som vil ha tak i hemmelighetene hans. For å beskytte seg selv og kildene sine er han nødt til å gjenopprette kontakten med den forsvunne infiltratøren Janus, som befinner seg høyt oppe i det kriminelle hierarkiet. Flere, på begge sider av loven, virker villige til å gå over lik for å avsløre Janus' rette identitet. Eller kanskje beskytte den? Anders de la Motte vant Svenska Deckarakademins pris i 2010 for årets beste debut. I 2015 fikk han Svenska Deckarakademins pris for årets beste kriminalroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering