Metusalem-prosjektet (lydbok) av Tom Egeland
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Tom Egeland (forfatter), Mai-The Duc (innleser)

Metusalem-prosjektet (Bjørn Beltø #10) lydbok

399,-
TERNINGKAST 6 – Simen Ingemundsen, Randaberg24. Ny Bjørn Beltø-roman hvor antihelten tar opp jakten på Odins opprinnelse. Den 10. boken om arkeologen Bjørn Beltø. Bjørn Beltø leder utgravningen av en vikinggrav på et norsk høvdingsete da de finner et skjelett som ikke har noe i graven å gjøre. Med seg på laget har han datteren Angelina som han fikk vite om i Sølvmyntene. Det viser seg at de har snublet over et mysterium der linjene trekkes mellom gammeltestamentlige myter og norrøn m…
Lydbok 399,- Ebok 329,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tom Egeland (forfatter), Mai-The Duc (innleser)
Utgitt 30 mai 2022
Lengde 12:22
Sjanger Krim
Nummer i serie 10
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234705748
TERNINGKAST 6 – Simen Ingemundsen, Randaberg24. Ny Bjørn Beltø-roman hvor antihelten tar opp jakten på Odins opprinnelse. Den 10. boken om arkeologen Bjørn Beltø. Bjørn Beltø leder utgravningen av en vikinggrav på et norsk høvdingsete da de finner et skjelett som ikke har noe i graven å gjøre. Med seg på laget har han datteren Angelina som han fikk vite om i Sølvmyntene. Det viser seg at de har snublet over et mysterium der linjene trekkes mellom gammeltestamentlige myter og norrøn mytologi. En gammel munk skriver sitt livs viktigste krønike. Skrivermunken var trell og fulgte Leiv Eiriksson på ferden til Vinland (cirka år 1000). Han ble senere omvendt til kristendommen og lærte seg å skrive. Krøniken er i realiteten et oppdrag fra en kardinal i Vatikanet, som får sin befalig fra paven. Den er med andre ord en hemmelig rapport til den hellige far om fortellerens møte med en mann som Vatikanet har mistanke om at er Satan.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Nå bør Beltø få innvilget pensjon...

Underholdende i kjent stil😊

Nok en fantastisk spennende bok fra Tom Egeland. Beltø er og blir en fantastisk karakter!

Om mulig den beste han har skrevet. Elsker historiene som flettes samen, spenningen, historiske myter, hovedfiguren som stadig utvikler seg men er den gode gamle.