Mørke hjerter (lydbok) av Hanne Kristin Rohde
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Hanne Kristin Rohde (forfatter), Ingrid Vollan (oppleser)

Mørke hjerter (Wilma Lind #1) lydbok

99,- Veil. pris: 299,-Spar: 200,-
«Mørke hjerter» er den profilerte politiinspektøren Hanne Kristin Rohdes debut som krimforfatter. Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds-og selsualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken. Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georisk…
Lydbok 99,- Ebok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Hanne Kristin Rohde (forfatter), Ingrid Vollan (oppleser)
Utgitt 28 februar 2014
Lengde 8:22
Sjanger Krim
Serie Wilma Lind
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242161062
«Mørke hjerter» er den profilerte politiinspektøren Hanne Kristin Rohdes debut som krimforfatter. Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds-og selsualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken. Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georiske jenter savnet over hele Europa. Det skal vise seg at sakene har mer til felles enn staren av etterforskningen gir inntrykk av. I «Mørke hjerter» undersøker Hanne Kristin Rohde hva som skjer når et menneske bilr satt i et krysspress mellom ansvar for oppklaring av svært alvorlig kriminalitet og og samtidig må hamle opp med steinalderledelse. Hanne Kristin Rohde er jurist, politiinspektør og forfatter. Rohde har vært leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, og debuterer som krimforfatter med «Mørke hjerter».
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Triste saker

Jeg har mye til overs for Rohde, men dessverre ble denne boka, for meg, kjedelig og uinspirerende. Direkte dårlig var det ikke, men det var ingenting som grep meg til historien, jeg fikk ingen følelse eller empati med karakterene, det var ingen spenning som trakk meg inn i verdenen som handlingen foregår i. Har hørt mye krim på lydbok over det siste året - noe har vært veldig bra, noe middels, og nå fant jeg også noe som ikke falt i smak hos meg.