Mørket imellom oss (lydbok) av Molly Börjlind
Legg til i ønskeliste
Molly Börjlind (forfatter), Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Ingrid Bergstrøm (innleser)

Mørket imellom oss lydbok

379,-
Psykologisk spenningsroman om en families mørke hemmeligheter. En vindfull dag i oktober overrasker den 25-årige Emma familien sin på landstedet deres i den stockholmske skjærgården. Hun vil finne ut av hva som egentlig hendte da lillebroren Robin forsvant da de var små. Han er antatt druknet, men kroppen ble aldri funnet. Savnet av broren plager henne voldsomt. For å få orden på sitt eget liv trenger Emma å få klarhet i hva som skjedde. Foreldrene svarer unngående på spørsmålene hennes. Moren…
Lydbok 379,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Molly Börjlind (forfatter), Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Ingrid Bergstrøm (innleser), Dorthe Erichsen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 13 desember 2021
Lengde 7:52
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205562486
Psykologisk spenningsroman om en families mørke hemmeligheter. En vindfull dag i oktober overrasker den 25-årige Emma familien sin på landstedet deres i den stockholmske skjærgården. Hun vil finne ut av hva som egentlig hendte da lillebroren Robin forsvant da de var små. Han er antatt druknet, men kroppen ble aldri funnet. Savnet av broren plager henne voldsomt. For å få orden på sitt eget liv trenger Emma å få klarhet i hva som skjedde. Foreldrene svarer unngående på spørsmålene hennes. Moren er følelseskald, foreldrene krangler, og det en gang så flotte sommerhuset er i forfall. Den nærmeste naboen er en kunstner som holder til i et gammelt fyrtårn. Da Emma besøker ham i atelieret hans, finner hun et akvarellbilde av to lekende barn. Bildet er veldig detaljert, og hun ser at det er henne selv og broren Robin fra den dagen han forsvant.