Naboparet (lydbok) av Shari Lapena
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Shari Lapena (forfatter), Silje Storstein (innleser)

Naboparet lydbok

379,-
(6)
«Naboparet» er en intens psykologisk spenningsroman som får hårene til å reise seg! Barnevakten avlyser i siste liten, og Anne og Marco lar sin seks måneder gamle datter, Cora, ligge hjemme og sove mens de går til naboene i huset ved siden av for å spise middag. De har med seg babycall og veksler på å gå hjem og se til henne hver halvtime. Likevel, da de kommer hjem på slutten av kvelden, står døren på gløtt, og Cora er borte ... Hva har skjedd? Hvem kan stå bak? Anne og Marco begynner å gr…
Lydbok 379,- Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Shari Lapena (forfatter), Silje Storstein (innleser), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Utgitt 2 januar 2017
Lengde 8:16
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242164599
«Naboparet» er en intens psykologisk spenningsroman som får hårene til å reise seg! Barnevakten avlyser i siste liten, og Anne og Marco lar sin seks måneder gamle datter, Cora, ligge hjemme og sove mens de går til naboene i huset ved siden av for å spise middag. De har med seg babycall og veksler på å gå hjem og se til henne hver halvtime. Likevel, da de kommer hjem på slutten av kvelden, står døren på gløtt, og Cora er borte ... Hva har skjedd? Hvem kan stå bak? Anne og Marco begynner å grave i hverandres historier. Vet de alt om hverandre? Kjenner de familiene sine, vennene? Og hva vet vi om naboene våre?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ikke av det beste

Her kunne du allerede fra side 4 forstå hva avslutningen ville bli. Denne boken ble litt mer «et tidsfordriv» veldig mye gjentagende og lite spennende.

uventet dårlig skrevet

plottet kan passere, men boken blir aldri veldig fengende. Språklig kunne det vært en skolestil. Vet ikke om det er forfatteren originalt eller oversetteren som har bommet

God historie, men litt treg.

Jeg håpte at denne boken var en slik bok som ville fange meg og holde meg våken, men det var litt for mye repetering i tanker og følelser som gjorde at den for meg ble mer drama enn spenning. Historien var god, men kanskje den rett og slett var litt for lang.