Nattøyne (lydbok) av Sam Lloyd
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sam Lloyd (forfatter), Kjærsti Odden Skjeldal (innleser)

Nattøyne lydbok

449,-
Mercy Lake går bare ut om natten. Hun er et nattmenneske. Hun ser på folk i nattens mulm og mørke. Ute av syne gir hun folk det de trenger. Stille. I hemmelighet. Hun bærer på sterke traumer og lever et ensomt liv. Så møter hun Louis - fascinerende og karismatisk, men er han farlig? Han ser også på folk. Men han vil ikke hjelpe noen og han vil at Mercy skal bli med ham. Er Louis hennes redningsmann eller ikke? Plutselig er livet hennes spe…
Lydbok 449,- Ebok 449,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Sam Lloyd (forfatter), Egil Halmøy (oversetter), Kjærsti Odden Skjeldal (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 april 2024
Lengde 10:20
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202831837

Mercy Lake går bare ut om natten. Hun er et nattmenneske. Hun ser på folk i nattens mulm og mørke. Ute av syne gir hun folk det de trenger. Stille. I hemmelighet. Hun bærer på sterke traumer og lever et ensomt liv. Så møter hun Louis - fascinerende og karismatisk, men er han farlig? Han ser også på folk. Men han vil ikke hjelpe noen og han vil at Mercy skal bli med ham. Er Louis hennes redningsmann eller ikke? Plutselig er livet hennes spennende og ikke så trist lenger. Bringer Louis lys eller mørke til Mercys verden, det er gåten. Er han en frelser eller ødelegger? Det er nemlig er en person Mercy fortsatt er livredd for, en hun desperat vil unngå. Og nå risikerer hun å bli oppdaget.

Sam Lloyd blir kalt den britiske Stephen King, fordi han skriver originale, mørke, gripende, lekne og uvanlige thrillere, og blander inn elementer av grøss, I Nattøyne bruker han musikkspor. Det nerdete og vakkert!