Ondskapens kall (lydbok) av Robert Galbraith
Legg til i ønskeliste
Robert Galbraith (forfatter), Morten Røhrt (innleser)

Ondskapens kall (Cormoran Strike #3) lydbok

399,-
(4)
En mystisk pakke blir levert til Robin Ellacott, som til sin skrekk oppdager at den inneholder benet til en død kvinne. Sjefen hennes, privatdetektiven Cormoran Strike, blir mer foruroliget enn overrasket. Han kan tenke seg i alt fire personer fra fortiden som kan være avsenderen – der alle fire er stand til særdeles grusomme handlinger. Da politiet setter alt søkelyset på en mistenkt, som Strike blir mer og mer sikker på ikke er gjerningsmannen, bestemmer de seg for å ta saken i egne hen…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Robert Galbraith (forfatter), Heidi Grinde (oversetter), Morten Røhrt (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 april 2016
Lengde 18:12
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202517212

En mystisk pakke blir levert til Robin Ellacott, som til sin skrekk oppdager at den inneholder benet til en død kvinne. Sjefen hennes, privatdetektiven Cormoran Strike, blir mer foruroliget enn overrasket. Han kan tenke seg i alt fire personer fra fortiden som kan være avsenderen – der alle fire er stand til særdeles grusomme handlinger.

Da politiet setter alt søkelyset på en mistenkt, som Strike blir mer og mer sikker på ikke er gjerningsmannen, bestemmer de seg for å ta saken i egne hender. Strike og Robin begir seg inn i den mørke og forskrudde verdenen de andre tre opererer i. Men det gjør de ikke uten risiko, og snart er de begge i livsfare.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering