Polarsirkelen (lydbok) av Liza Marklund
Legg til i ønskeliste
Liza Marklund (forfatter), Anne Bolette Stang Eng (innleser)

Polarsirkelen (Polarsirkelen #1) lydbok

179,- Veil. pris: 399,-Spar: 220,-
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. POLARSIRKELEN er første del av en trilogi som utspiller seg i Nord-Sverige, der Liza vokste opp. Det er en karakterdrevet kriminalroman av høyeste rang som foregår i to tidsperspektiver, sommeren 1980 og julen 2019. Hovedpersonene er en gruppe tenåringsjenter på begynnelsen av 1980-tallet. De har en bokklubb sammen der de møtes og diskuterer litteratur. En av dem forsvinner, 17 år gammel, og blir funnet førti år senere: innemurt i et brofundament, naken …
Lydbok 179,- Ebok 119,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Liza Marklund (forfatter), Kari Engen (oversetter), Anne Bolette Stang Eng (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 november 2021
Lengde 8:31
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202742683
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. POLARSIRKELEN er første del av en trilogi som utspiller seg i Nord-Sverige, der Liza vokste opp. Det er en karakterdrevet kriminalroman av høyeste rang som foregår i to tidsperspektiver, sommeren 1980 og julen 2019. Hovedpersonene er en gruppe tenåringsjenter på begynnelsen av 1980-tallet. De har en bokklubb sammen der de møtes og diskuterer litteratur. En av dem forsvinner, 17 år gammel, og blir funnet førti år senere: innemurt i et brofundament, naken og halshugget. Forholdene og hendelsene i bokklubben Polarsirkelen driver hele handlingen. Det som skjer sommeren 1980 vil prege jentenes voksne liv. Når deres savnede venn blir funnet julen 2019, åpner det seg brådyp både i og mellom de nå middelaldrende kvinnene. Smertefulle hemmeligheter som har vært skjult i flere tiår, truer med å bli avslørt, med ødeleggende konsekvenser. Gutten som flere av jentene var forelsket i, i 1980, Wiking Stormberg, er nå politimester i den frostbitte byen ved polarsirkelen. Han leder etterforskningen av det makabre funnet i brofundamentet. Nådeløst trekkes han inn i dramaet som formet livene til de overlevende kvinnene.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Litt for kort

Hmmm…

Dette var en merkelig bok. Det blir spennende å se hvordan fortsettelsen blir. Jeg gir den neste boken i serien i sjanse, men da må den ta seg kraftig opp. Nei, ikke det beste fra denne forfatteren så langt. Det er mange andre bøker jeg heller ville lest.