Presidenten er savnet (lydbok) av Bill Clinton
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Bill Clinton (forfatter), James Patterson (forfatter), Håkon Ramstad (innleser)

Presidenten er savnet lydbok

379,-
(2)
Thrilleren bare en president kunne skrevet. Det hvite hus er den amerikanske presidentens base, og derfor verdens mest bevoktede hus. Så hvordan er det mulig for presidenten å forsvinne uten å etterlate et eneste spor? Og om han har gjort det frivillig, hvorfor? «Presidenten er savnet» er en thriller inne fra maktens korridorer. Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være verdens mektigste person. Det umenneskelige presset, de umulige beslutningene, men også de uendelige mulighetene til å…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Bill Clinton (forfatter), James Patterson (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter), Håkon Ramstad (innleser)
Utgitt 13 juli 2018
Lengde 15:53
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168177
Thrilleren bare en president kunne skrevet. Det hvite hus er den amerikanske presidentens base, og derfor verdens mest bevoktede hus. Så hvordan er det mulig for presidenten å forsvinne uten å etterlate et eneste spor? Og om han har gjort det frivillig, hvorfor? «Presidenten er savnet» er en thriller inne fra maktens korridorer. Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være verdens mektigste person. Det umenneskelige presset, de umulige beslutningene, men også de uendelige mulighetene til å endre på de politiske spillereglene. «Presidenten er savnet» er Bill Clintons første roman. James Patterson er en etablert forfatter med flest førsteplasser på New York Times' bestselgerliste.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ikke troverdig

Thrilleren bare en president kunne skrevet sier forlaget. Feil. Denne boken skuffer. Kvalmende patriotisk til tider. Uheldige forsøk på samfunnskritikk. Står ikke til troende. Det positive er at bok er lettlest og lett å glemme.

Noe tvilsomt plott, men spennende.