Ren som snø (lydbok) av George P. Pelecanos
Legg til i ønskeliste
399,-
Derek Strange er en tidligere politimann som har startet for seg selv. Nå driver han privat etterforskning under firmanavnet "Strange Investigations". I Ren som snø blir han oppsøkt av moren til en politimann som er blitt skutt og drept av en kollega. Den drepte var svart, politimannen som skjøt var hvit, og han ble frifunnet av politiets interne etterforskningsorgan. Moren vil at Strange skal finne ut hva som egentlig skjedde, og etterforskningen sender Strange inn i dypet av Washingtons under…
Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere George P. Pelecanos (forfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter), Mads Henning Skar-Jørgensen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 november 2022
Lengde 9:33
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202766054
Derek Strange er en tidligere politimann som har startet for seg selv. Nå driver han privat etterforskning under firmanavnet "Strange Investigations". I Ren som snø blir han oppsøkt av moren til en politimann som er blitt skutt og drept av en kollega. Den drepte var svart, politimannen som skjøt var hvit, og han ble frifunnet av politiets interne etterforskningsorgan. Moren vil at Strange skal finne ut hva som egentlig skjedde, og etterforskningen sender Strange inn i dypet av Washingtons underverden der lovens håndhevere og forbrytere opererer etter sine egne hemmelige lover. Her er et menneskeliv ofte mindre verdt enn penger og dop. Strange får uventet hjelp av politimannen som skjøt, Terry Quinn. Quinn lever dårlig med minnene om den fatale natten, og han trenger å ta et oppgjør med minnene han har fra episoden. Det skal vise seg at hva som er sant avhenger av øynene som ser. Med Ren som snø skrev George Pelecanos seg rett inn i den hardkokte amerikanske krimsjangeren, lyfboken er den første i serien med paret Strange og Quinn.