Så var hun borte (lydbok) av Lisa Jewell
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lisa Jewell (forfatter), Kirsti Grundvig (innleser)

Så var hun borte lydbok

399,-
FØR: Ellie Mack var så mange ting. Hun var femten år. Hun var yngst av tre søsken. Hun var sin mors øyensten. Hun var ferdig med eksamen og gledet seg til sommerferien. Og så var hun borte. NÅ: Det har gått ti år siden Ellie forsvant, og Laurel Mack har aldri gitt opp håpet om å finne datteren. Men snart har hun ikke lenger noe valg. Hun må gi slipp, det er andre som trenger henne. En dag treffer Laurel en mann som tar henne med storm. Det går ikke lang tid før hun får møte døtrene hans, og d…
Lydbok 399,- Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lisa Jewell (forfatter), Anita Garmannslund (oversetter), Kirsti Grundvig (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 16 mars 2020
Lengde 9:33
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202662899
FØR: Ellie Mack var så mange ting. Hun var femten år. Hun var yngst av tre søsken. Hun var sin mors øyensten. Hun var ferdig med eksamen og gledet seg til sommerferien. Og så var hun borte. NÅ: Det har gått ti år siden Ellie forsvant, og Laurel Mack har aldri gitt opp håpet om å finne datteren. Men snart har hun ikke lenger noe valg. Hun må gi slipp, det er andre som trenger henne. En dag treffer Laurel en mann som tar henne med storm. Det går ikke lang tid før hun får møte døtrene hans, og den yngste, Poppy, gir Laurel et støkk. For Poppy er så utrolig lik Ellie på den alderen. Og brått kommer alle spørsmålene som Laurel har prøvd å legge bak seg, flommende tilbake. Hva skjedde med Ellie? Hvor ble det av henne, og er hun fremdeles i live? Det må være noen som vet noe om henne.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Så var hun borte

Historien gikk sakte i begynnelsen og inntrykket var noe rotete, men historien tok seg kraftig opp etter hvert: fra halvveis og utover kom spenningen krypende og den var å ta og føle på helt til siste side. Anbefales.