Seksjon M - Del 5 : Like barn leker best (lydbok) av Christina Larsson
Legg til i ønskeliste
Christina Larsson (forfatter), Reidun Berntsen (innleser)

Seksjon M (Seksjon M #5) lydbok

299,-
(2)
Nora Feller har brutt all kontakt med Seksjon M og Charlotte Victorin. Hun håper at hun kan få en ny start i Malmö, både privat og på jobb. Hun blir tildelt en høyprofilert drapssak, der offeret tilhører den innerste, rike kretsen i et velstående område sør for byen. Men det er noe med saken som ikke stemmer. Nora får en uhyggelig følelse av at en mektig hånd styrer alt. Og snart får hun vite at Seksjon M skal ta over etterforskningen. Mot sjefens uttrykkelige ordre begynner hun å etterforske p…
Lydbok 299,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel Del 5 : Like barn leker best
Forfattere Christina Larsson (forfatter), Caroline Grimwalker (medforfatter), Caroline Grimwalker (annet), Monika Nordland Yndestad (oversetter), Reidun Berntsen (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 6 desember 2022
Lengde 6:23
Sjanger Krim
Serie Seksjon M
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205582712
Nora Feller har brutt all kontakt med Seksjon M og Charlotte Victorin. Hun håper at hun kan få en ny start i Malmö, både privat og på jobb. Hun blir tildelt en høyprofilert drapssak, der offeret tilhører den innerste, rike kretsen i et velstående område sør for byen. Men det er noe med saken som ikke stemmer. Nora får en uhyggelig følelse av at en mektig hånd styrer alt. Og snart får hun vite at Seksjon M skal ta over etterforskningen. Mot sjefens uttrykkelige ordre begynner hun å etterforske på egen hånd. Men Charlotte kommer neppe til å sitte stille og se på at Nora saboterer for henne. Og hun har et ess i ermet, en mørk familiehemmelighet som hun vet vil knuse Nora en gang for alle. Seksjon M - Like barn leker best er den femte, frittstående delen om Seksjon M - en spesialenhet i politiet. I denne delen får suksessforfatteren Christina Larsson selskap av gjesteforfatteren Caroline Grimwalker, en ener innen spenningssjangeren og forfatteren bak serien «Bølgebryterne».