Selfies (lydbok) av Jussi Adler-Olsen
Legg til i ønskeliste
Jussi Adler-Olsen (forfatter), Helge Winther-Larsen (innleser)

Selfies (Avdeling Q #7) lydbok

99,- Veil. pris: 169,-Spar: 70,-
TERNINGKAST 5 – Fredrik Wandrup, Dagbladet. Nok en gang har Jussi Adler-Olsen skrevet en thriller som holder leseren fast, dette er den 7. boken om Avdeling Q. Avdelingen står i fare for å legges ned på grunn av lav oppklaringsprosent. Rose er sunket ned i en dypt psykotisk tilstand, knyttet til en mørk fortid. Men snart hoper nye og intrikate saker seg opp for Carl, Assad og Gordon: Tre unge jenter som lever på sosialstøtte, bestemmer seg for å rane en nattklubb når pengene de får fra det o…
Lydbok 99,- Ebok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Helge Winther-Larsen (innleser), Erik Krogstad (oversetter), Erik Johannes Krogstad (oversetter)
Utgitt 14 februar 2017
Lengde 15:43
Sjanger Krim
Serie Avdeling Q
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242164377
TERNINGKAST 5 – Fredrik Wandrup, Dagbladet. Nok en gang har Jussi Adler-Olsen skrevet en thriller som holder leseren fast, dette er den 7. boken om Avdeling Q. Avdelingen står i fare for å legges ned på grunn av lav oppklaringsprosent. Rose er sunket ned i en dypt psykotisk tilstand, knyttet til en mørk fortid. Men snart hoper nye og intrikate saker seg opp for Carl, Assad og Gordon: Tre unge jenter som lever på sosialstøtte, bestemmer seg for å rane en nattklubb når pengene de får fra det offentlige ikke strekker til. Saksbehandleren deres er ensom, bitter og alvorlig syk. Hun hater de kravstore klientene sine, og legger en djevelsk plan for hvordan hun skal hevne seg på dem. En eldre kvinne blir funnet drept i Kongens Have. Tilsynelatende er disse hendelsenene helt uavhengige av hverandre, men etter hvert skal det vise seg å være en sammenheng mellom dem. I «Selfies» gjør Jussi Adler-Olsen det han kan best: å skildre smerten og kampen for å overleve maktesløsheten.