Sjakk under vulkanen - roman (lydbok) av Håkan Nesser
Legg til i ønskeliste
Håkan Nesser (forfatter), Helge Winther-Larsen (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)

Sjakk under vulkanen (Gunnar Barbarotti #7) lydbok

199,- Veil. pris: 429,-Spar: 230,-
(2)
TERNINGKAST 6 - Ole Jacob Hoel, Adresseavisa. Forfatter sporløst forsvunnet. «Herr Franzén, jeg har nettopp lest en bok der De beskriver et perfekt drap. Og vet De hva, jeg fikk nesten en følelse av at De har utført det. Er det en riktig antagelse?» Slik begynner forfatter John Leander Franzéns verste mareritt. Han er invitert til bokkveld på et bibliotek på et lite sted i Midt-Sverige, da en kvinne reiser seg og stiller nettopp dette spørsmålet. Etter nok et bibliotekbesøk, i Kymlinge, fors…
Lydbok 199,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Håkan Nesser (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Helge Winther-Larsen (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 august 2022
Lengde 10:13
Sjanger Krim
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205559066
TERNINGKAST 6 - Ole Jacob Hoel, Adresseavisa. Forfatter sporløst forsvunnet. «Herr Franzén, jeg har nettopp lest en bok der De beskriver et perfekt drap. Og vet De hva, jeg fikk nesten en følelse av at De har utført det. Er det en riktig antagelse?» Slik begynner forfatter John Leander Franzéns verste mareritt. Han er invitert til bokkveld på et bibliotek på et lite sted i Midt-Sverige, da en kvinne reiser seg og stiller nettopp dette spørsmålet. Etter nok et bibliotekbesøk, i Kymlinge, forsvinner forfatteren sporløst. Et par dager i forveien har han sendt et uferdig manus til forleggeren sin i Stockholm, En litterats siste dager og død. Ettersom forsvinningen skjer i Kymlinge, er det Gunnar Barbarotti som får i oppdrag å samarbeide med Stockholmspolitiet om å oppklare saken. Sjakk under vulkanen er den syvende boken om politietterforsker Gunnar Barbarotti - en stemningsfull spenningsroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kanskje på tide Barbarotti får innvilget pensjon nå, dette var tynt fra en av mine favorittforfattere...