Sjalusimannen og andre fortellinger (lydbok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jo Nesbø (forfatter), Andrea Bræin Hovig (oppleser), Axel Aubert (oppleser), Mai-The Duc (oppleser), Jo Nesbø (oppleser), Kim Haugen (oppleser), Sven Nordin (oppleser), Thorbjørn Harr (oppleser)

Sjalusimannen og andre fortellinger lydbok

179,- Veil. pris: 189,-Spar: 10,-
En gresk politietterforsker har med dyrekjøpte erfaringer fra eget liv blitt ekspert på sjalusi. Da en tysk turist meldes savnet på øya Kalymnos, er det han som blir tilkalt. En taxisjåfør finner sin kones øredobb i bilen til taxieieren. Hvordan havnet den der? En kvinne på vei fra New York til London har i kjølvannet av mannens affære med hennes beste venninne bestemt seg for å avslutte sitt eget liv. Men hvem er han som sitter ved siden av henne på flyet? Fortellingene i Sjalusimannen kret…
Lydbok 179,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Andrea Bræin Hovig (oppleser), Axel Aubert (oppleser), Mai-The Duc (oppleser), Jo Nesbø (oppleser), Kim Haugen (oppleser), Sven Nordin (oppleser), Thorbjørn Harr (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 14 april 2021
Lengde 7:31
Sjanger Noveller, Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203368110
En gresk politietterforsker har med dyrekjøpte erfaringer fra eget liv blitt ekspert på sjalusi. Da en tysk turist meldes savnet på øya Kalymnos, er det han som blir tilkalt. En taxisjåfør finner sin kones øredobb i bilen til taxieieren. Hvordan havnet den der? En kvinne på vei fra New York til London har i kjølvannet av mannens affære med hennes beste venninne bestemt seg for å avslutte sitt eget liv. Men hvem er han som sitter ved siden av henne på flyet? Fortellingene i Sjalusimannen kretser rundt de sterkeste menneskelige følelsene. På klassisk Nesbø-vis møter vi det potensielt dødelige utfallet av sjalusi, begjær og utroskap.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

avslutt