Skammens vei (lydbok) av Pascal Engman
Legg til i ønskeliste
Pascal Engman (forfatter), Johannes Selåker (forfatter), Nils Ole Oftebro (innleser)

Skammens vei (Skumringstimen #2) lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
(1)
TERNINGKAST 5 - Marit Egaas, Stavanger Aftenblad. Etter den bestselgende romanen Til minne om en morder er Pascal Engman og Johannes Selåker tilbake med andre del i krimserien Skumringstimen. Skammens vei er en ny intenst spennende og urovekkende pageturner med Tomas Wolf og Vera Berg. I et Sverige som er dypt rystet etter det tragiske Estonia-forliset, er politimannen Tomas Wolf merket av sine egne traumer. Nyttårsaften 1995 blir han tilkalt til en drapssak på et bordell, og han vekkes umidde…
Lydbok 306,- Ebok 299,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Pascal Engman (forfatter), Johannes Selåker (forfatter), Henning Kolstad (oversetter), Nils Ole Oftebro (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 28 desember 2023
Lengde 10:27
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248934523
TERNINGKAST 5 - Marit Egaas, Stavanger Aftenblad. Etter den bestselgende romanen Til minne om en morder er Pascal Engman og Johannes Selåker tilbake med andre del i krimserien Skumringstimen. Skammens vei er en ny intenst spennende og urovekkende pageturner med Tomas Wolf og Vera Berg. I et Sverige som er dypt rystet etter det tragiske Estonia-forliset, er politimannen Tomas Wolf merket av sine egne traumer. Nyttårsaften 1995 blir han tilkalt til en drapssak på et bordell, og han vekkes umiddelbart fra dvalen sin. Samtidig strever journalisten Vera Berg med sitt rotete privatliv, og hun prøver å finne seg til rette på sin nye arbeidsplass Aftonbladet. Når ytterligere et bestialsk drap finner sted, denne gangen på en pornoklubb, krysses Tomas og Veras veier, og de tvinges igjen til å samarbeide, tross deres ulikheter. De aner en sammenheng mellom drapene, men hvordan henger alt sammen - og hvem blir neste offer?