Skjulte djevler (lydbok) av Eirik Jensen
Legg til i ønskeliste
Eirik Jensen (forfatter), Thomas Winje Øijord (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Skjulte djevler (Sjur Holt #2) lydbok

279,-
(4)
Sjur Holt må redde Oslo fra en brutalitet Norge aldri har sett maken til. Oslos underverden har sakte, men sikkert lukket seg. Når noen av Oslos mest potente kriminelle dukker opp mishandlet og med en kule i panna, blir alle informantbehandleres mareritt virkelighet: Stillheten råder. En overarbeidet Sjur Holt krever det beste av sine kollegaer når han kjemper for å avdekke et skjult nettverk av våpen-, narkotika- og menneskehandel som forsyner alt fra gatekriminelle til radikale terrorister …
Lydbok 279,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Eirik Jensen (forfatter), Thomas Winje Øijord (medforfatter), Thomas Winje Øijord (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 20 mars 2018
Lengde 7:02
Sjanger Krim
Serie Sjur Holt
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248921943
Sjur Holt må redde Oslo fra en brutalitet Norge aldri har sett maken til. Oslos underverden har sakte, men sikkert lukket seg. Når noen av Oslos mest potente kriminelle dukker opp mishandlet og med en kule i panna, blir alle informantbehandleres mareritt virkelighet: Stillheten råder. En overarbeidet Sjur Holt krever det beste av sine kollegaer når han kjemper for å avdekke et skjult nettverk av våpen-, narkotika- og menneskehandel som forsyner alt fra gatekriminelle til radikale terrorister og som regjerer med en brutalitet som overgår alt Norge har sett tidligere. "Skjulte djevler" er en forrykende, internasjonal thriller som ikke bare brøyter seg dypt ned i utradisjonelle og nådeløse politimetoder, den utforsker også forholdet mellom person og familie: politifamilien, den kriminelle familien og ikke minst menneskene det egentlig handler om - våre aller nærmeste.