Som man sår (lydbok) av Hans Rosenfeldt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Hans Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter), Ivar Nergaard (oppleser)

Som man sår (En Sebastian Bergman-krim #7) lydbok

129,- Veil. pris: 189,-Spar: 60,-
I løpet av noen få dager begås det tre drap i Karlshamn. Vanja og kollegene i Riksmord står under hardt press for å stoppe snikskytteren før hen dreper igjen. Men det er ingen ledetråder, ingen vitner og ingen klare forbindelser mellom ofrene. Sebastian Bergman har valgt en roligere livsstil etter at han ble morfar; nå jobber han deltid som psykolog og terapeut. Men når han en dag kontaktes av en australier som søker hjelp til å bearbeide traumer etter tsunamien i 2004 - der Sebastian selv mist…
Lydbok 129,- Ebok 109,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Hans Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Ivar Nergaard (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 27 september 2021
Lengde 9:58
Sjanger Krim
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203369001
I løpet av noen få dager begås det tre drap i Karlshamn. Vanja og kollegene i Riksmord står under hardt press for å stoppe snikskytteren før hen dreper igjen. Men det er ingen ledetråder, ingen vitner og ingen klare forbindelser mellom ofrene. Sebastian Bergman har valgt en roligere livsstil etter at han ble morfar; nå jobber han deltid som psykolog og terapeut. Men når han en dag kontaktes av en australier som søker hjelp til å bearbeide traumer etter tsunamien i 2004 - der Sebastian selv mistet kone og barn - blir verden snudd på hodet. Siden drapet i Uppsala for tre år siden har Billy fortsatt å drepe. Nå skal han bli far og bestemmer seg: aldri mer. Men fortiden trenger seg på, og spørsmålet er hvor langt Billy vil gå for å sikre at han ikke blir oppdaget?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra

Kjempe bra! Leverte denne også

rr

Veldig bra!

Kanskje den beste i serien så langt!

Kjempespennende!

Denne har jeg ventet på. Klarte ikke å legge den fra meg. Snakk om pageturner…..og nå er det bare å vente i spenning på neste bok i serien. Gled deg til en flott leseropplevelse.

Endelig

Endelig kom neste i serien! Page Turner, leste den i løpet av 4-5 timer 😆