Stolpesnø (lydbok) av Marit Reiersgård
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Marit Reiersgård (forfatter), Kari Saanum (oppleser)

Stolpesnø (Verner Jacobsen og Bitte Røed #1) lydbok

379,-
(1)
«Stolpesnø» er Marit Reiersgårds kritikkerroste krimdebut. Dette er den første boka om politietterforskerne Verner Jacobsern og Bitte Røed. Det er 25. januar, det snør tett. Brøytebilen dundrer langs de smale veiene i Lier utenfor Drammen. Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Hun kommer ikke inn igjen, hun er sporløst borte. I nabohuset tyvlåner unggutten Raimo morens bil for å kjøre til den kvinnelige tegnelæreren sin. Han finner henne kvalt, og tilsynela…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marit Reiersgård (forfatter), Kari Saanum (oppleser)
Utgitt 20 oktober 2017
Lengde 12:12
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166463
«Stolpesnø» er Marit Reiersgårds kritikkerroste krimdebut. Dette er den første boka om politietterforskerne Verner Jacobsern og Bitte Røed. Det er 25. januar, det snør tett. Brøytebilen dundrer langs de smale veiene i Lier utenfor Drammen. Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Hun kommer ikke inn igjen, hun er sporløst borte. I nabohuset tyvlåner unggutten Raimo morens bil for å kjøre til den kvinnelige tegnelæreren sin. Han finner henne kvalt, og tilsynelatende voldtatt. Likevel velger Raimo å holde munn om det han ser. Hvilke hemmeligheter er det som skjuler seg i vintermørket? Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen begynner det vanskelige arbeidet med å avhøre mennesker på et lite tettsted. Alle kjenner hverandre, alle vet noe. Og alle ønsker noe mer for livene sine.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Hjerteskjærende

Utrolig trist og vondt når det handler om et barn som blir borte men samtidig veldig spennende. Og interessant å bli kjent med etterforskerne.