Tolv utemte hester (lydbok) av Anne Holt
Legg til i ønskeliste
Anne Holt (forfatter), Anne Ryg (oppleser)

Tolv utemte hester (Henrik Holme #5) lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
(2)
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet. Hanne Wilhelmsens liv er i ferd med å gå i oppløsning. Kona Nefis har forlatt henne og tatt deres felles datter Ida med seg. Da ett av de få menneskene Hanne bryr seg om her i verden i tillegg blir brutalt drept, må hun kjempe for både å redde familien og løse en drapssak viktigere enn noen hun tidligere har vært borti. I kamp med egne destruktive krefter og tanker blir hun ledet inn i et dystert landskap av hat, forakt og overgrep, der det også vise…
Lydbok 306,- Ebok 306,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne Holt (forfatter), Anne Ryg (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 august 2023
Lengde 12:42
Sjanger Krim
Serie Henrik Holme
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205593725
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet. Hanne Wilhelmsens liv er i ferd med å gå i oppløsning. Kona Nefis har forlatt henne og tatt deres felles datter Ida med seg. Da ett av de få menneskene Hanne bryr seg om her i verden i tillegg blir brutalt drept, må hun kjempe for både å redde familien og løse en drapssak viktigere enn noen hun tidligere har vært borti. I kamp med egne destruktive krefter og tanker blir hun ledet inn i et dystert landskap av hat, forakt og overgrep, der det også viser seg at en rekke uforklarlige graviditeter er en del av et større, skremmende hele. Søvnløs og desperat arbeider Hanne døgnet rundt, og finner til slutt en sannhet som ikke er til å leve med. For noen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk!

Der, ja…..knallbra bok. IKKE begynn å lese den om kvelden. Jeg klarte iallefall ikke å legge den fra meg. Beste boken om Hanne Wilhelmsen så langt.