Tre minutter (lydbok) av Anders Roslund
Legg til i ønskeliste
Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Christoffer Staib (innleser)

Tre minutter (Ewert Grens #7) lydbok

399,-
(4)
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet ho…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Einar Blomgren (oversetter), Christoffer Staib (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 april 2020
Lengde 15:55
Sjanger Krim
Serie Ewert Grens
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202593186
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet hold.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En av de beste bøkene så langt i denne serien, og en av de bedre krimbøkene jeg har lest. God og detaljert fortellerstil, meget bra plott.