Tredje gang du dør (lydbok) av Øystein Wiik
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Øystein Wiik (forfatter), Øystein Wiik (innleser)

Tredje gang du dør lydbok

169,-
(2)
Eventyrlig krim fra Oslos bakenforliggende verden - med ny helt - (eller hva man skal kalle Hauk Alving) I et desperat forsøk på å sikre sin døvblinde datter Maries fremtid, presser den fallerte skuespilleren Hauk Alving sin rike elskerinne for millioner. Det blir skjebnesvangert. I stedet for penger får Alving torpedo Kalle Helgesen på nakken, og i et brutalt angrep dreper Alving torpedoen i selvforsvar. Han kvitter seg liket, og skjuler drapet ved selv å utgi seg for å være Helgesen. Slik bl…
Lydbok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Øystein Wiik (forfatter), Øystein Wiik (innleser)
Utgitt 26 august 2019
Lengde 15:43
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182104
Eventyrlig krim fra Oslos bakenforliggende verden - med ny helt - (eller hva man skal kalle Hauk Alving) I et desperat forsøk på å sikre sin døvblinde datter Maries fremtid, presser den fallerte skuespilleren Hauk Alving sin rike elskerinne for millioner. Det blir skjebnesvangert. I stedet for penger får Alving torpedo Kalle Helgesen på nakken, og i et brutalt angrep dreper Alving torpedoen i selvforsvar. Han kvitter seg liket, og skjuler drapet ved selv å utgi seg for å være Helgesen. Slik blir han involvert i et hemmelig nettverk ledet av en viss Mentor Ferrara, som tjener store penger på illegal organhandel og etnisk rensing på et svært utspekulert vis. Hauk Alving bestemmer seg for å ta kampen opp mot den hensynsløse Ferrara. Men er det en kamp han kan ha noen sjanse til å vinne?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Jeg elsker Øystein Wiik

Vanvittig plott

I denne boken er det full fart fra første til siste side. Et vanvittig plott med ganske så groteske drap og jeg endte opp med å heie på en heller tvilsom type. Ikke mulig å kjede seg i denne historien. Anbefaler også å høre boken på lydbok det er Øystein Wiik som leser selv.