Under tigerens klør (lydbok) av Wilbur Smith
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Wilbur Smith (forfatter), Tom Harper (forfatter), Duc Mai-The (oppleser), Mai-The Duc (oppleser)

Under tigerens klør (Courtney-familien #16) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Francis Courtney må flykte fra eiendommen i Devonshire på grunn av stefarens spillegjeld. Nå setter Francis kursen mot Sør-Afrika, med profitt og hevn i tankene. Der bor Tom Courtney, onkelen som tok livet av faren hans. Christopher Courtney prøver å stake ut sin egen vei og gir slipp på sin privilegerte posisjon som sønn av guvernøren i Bombay. Men svikene og farene han møter gjør ham bare mer og mer hevngjerrig og krigersk. Stiene til de to Courtney-mennene møtes og de innser at fedrenes synd…
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Wilbur Smith (forfatter), Tom Harper (forfatter), Henning Kolstad (oversetter), Duc Mai-The (oppleser), Mai-The Duc (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 19 februar 2020
Lengde 16:15
Sjanger Krim
Nummer i serie 16
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202668174
Francis Courtney må flykte fra eiendommen i Devonshire på grunn av stefarens spillegjeld. Nå setter Francis kursen mot Sør-Afrika, med profitt og hevn i tankene. Der bor Tom Courtney, onkelen som tok livet av faren hans. Christopher Courtney prøver å stake ut sin egen vei og gir slipp på sin privilegerte posisjon som sønn av guvernøren i Bombay. Men svikene og farene han møter gjør ham bare mer og mer hevngjerrig og krigersk. Stiene til de to Courtney-mennene møtes og de innser at fedrenes synder alltid vil følge dem.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering