Utmarker (lydbok) av Arne Dahl
Legg til i ønskeliste
Arne Dahl (forfatter), Jan Martin Johnsen (innleser)

Utmarker (Berger og Blom #1) lydbok

399,-
Utmarker er første bok i serien om etterforskerne Sam Berger og Molly Blom, og viser en ny, mørkere side av den kritikerroste forfatteren. Ellen Savinger er 15 år, og hun har vært forsvunnet i tre uker. Sam Berger frykter at hun har blitt offer for en seriemorder, men kollegaene i stockholmspolitiet vil ikke lytte: Ingen kropp, ingen forbrytelse. Så kommer Sam i kontakt med mystiske Nathalie Fredén, som viser seg å ha uventet innsikt i saken. En historie med uhyggelige forgreininger til Sams …
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Arne Dahl (forfatter), Einar Blomgren (oversetter), Jan Martin Johnsen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 mai 2017
Lengde 11:06
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202557515
Utmarker er første bok i serien om etterforskerne Sam Berger og Molly Blom, og viser en ny, mørkere side av den kritikerroste forfatteren. Ellen Savinger er 15 år, og hun har vært forsvunnet i tre uker. Sam Berger frykter at hun har blitt offer for en seriemorder, men kollegaene i stockholmspolitiet vil ikke lytte: Ingen kropp, ingen forbrytelse. Så kommer Sam i kontakt med mystiske Nathalie Fredén, som viser seg å ha uventet innsikt i saken. En historie med uhyggelige forgreininger til Sams eget liv toner frem, og plutselig er det jegeren selv som blir jaget. Og i utmarkene venter en sannhet som altfor mange har interesse av å skjule.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

uuuuuu

Skuffer stort

Dette er en bok man fort føler at man har lest før. Det mangler både orginalitet og overraskelser, selv om forfatteren prøver hardt. Om du liker god krim bør du heller bruke pengene på en bedre bok. Denne går det minst tretten på dusinet av. Styr unna.