Vargtimen (lydbok) av Geir Tangen
Legg til i ønskeliste
Geir Tangen (forfatter), Kim Haugen (innleser)

Vargtimen (Gabriel Fjell #1) lydbok

399,-
(9)
Vargtimen er første bok i en ny krimserie fra Haugesund med overbetjent Gabriel Fjell og Kripos-etterforsker Aida Ibrahim i hovedrollene. En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv. Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak spil…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Geir Tangen (forfatter), Kim Haugen (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 16 desember 2020
Lengde 11:52
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205550278
Vargtimen er første bok i en ny krimserie fra Haugesund med overbetjent Gabriel Fjell og Kripos-etterforsker Aida Ibrahim i hovedrollene. En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv. Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak spillet, og enda viktigere: hindre flere ungdommer i å avslutte sitt eget liv. Men hvordan kan han stanse en gjerningsperson som ikke finnes? Og hvordan stoppe et ungt menneske som ønsker å skade seg selv?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra

Innholdet i boken er bra, men fortelleren leser med et veldig irriterende muntert tonefall som ikke passer innholdet. Skulle ønske forfatteren ville lest inn boken selv.