Fløyterens hjerte - til musikk ved Sigmund Groven (lydbok) av Erik Bye
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Erik Bye (forfatter), Sigmund Groven (forfatter), Erik Bye (innleser)

Fløyterens hjerte lydbok

99,-
Etter utallige oppfordringer lot Erik Bye seg overtale til å utgi denne samlingen med viser og dikt. Noen er skrevet til spesielle anledninger som kong Olavs begravelse eller Redningsselskapets 100-års jubileum, andre er rene stemningsdikt. Alle tekstene har innhold som setter tankene i sving - om den verden vi lever i, vårt eget liv og våre holdninger. De fleste diktene har ikke vært trykt i bokform før, men enkelte "klassikere" har forfatteren og forlaget tillatt seg å ta med igjen, da de ikk…
Lydbok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel til musikk ved Sigmund Groven
Forfattere Erik Bye (forfatter), Erik Bye (innleser), Sigmund Groven (annet), Karl Johan Helgesen (annet), Sigmund Groven (annet), Sigmund Groven (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 november 2015
Lengde 1:31
Sjanger Lyrikk og dramatikk, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202445621
Etter utallige oppfordringer lot Erik Bye seg overtale til å utgi denne samlingen med viser og dikt. Noen er skrevet til spesielle anledninger som kong Olavs begravelse eller Redningsselskapets 100-års jubileum, andre er rene stemningsdikt. Alle tekstene har innhold som setter tankene i sving - om den verden vi lever i, vårt eget liv og våre holdninger. De fleste diktene har ikke vært trykt i bokform før, men enkelte "klassikere" har forfatteren og forlaget tillatt seg å ta med igjen, da de ikke har vært tilgjengelige på mange år. Lydboken er innlest av Erik Bye selv, til musikk ved Sigmund Groven. Gitar: Karl Johan Helgesen.