Øl med kniv & gaffel - det handler om smak (lydbok) av Sigrid Strætkvern
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sigrid Strætkvern (forfatter), Sigrid Strætkvern (innleser)

Øl med kniv & gaffel lydbok

249,-
Premium
Denne boken er en guide til øl og mat. Forfatter Sigrid Strætkvern har i mer enn 40 år jobbet med å sette øl historisk, kulturelt og gastronomisk perspektiv. Hun regnes som pioner for øl og mat i Norge og har utviklet og etablert  øl-kompetanseprogram på sommeliernivå for Ringnes samt i mer enn 30 land for Carlsberg Group.Øl med kniv og gaffel er både en kokebok og en kunnskapsbok, som vekker nysgjerrigheten og appetitten. Boken gir en innføring i ølets ingredienser, ulike øltyper, smaking og s…
Lydbok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel det handler om smak
Forfattere Sigrid Strætkvern (forfatter), Sigrid Strætkvern (innleser)
Utgitt 12 september 2025
Lengde 4:32
Sjanger Mat og drikke, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269437003
Denne boken er en guide til øl og mat. Forfatter Sigrid Strætkvern har i mer enn 40 år jobbet med å sette øl historisk, kulturelt og gastronomisk perspektiv. Hun regnes som pioner for øl og mat i Norge og har utviklet og etablert  øl-kompetanseprogram på sommeliernivå for Ringnes samt i mer enn 30 land for Carlsberg Group.Øl med kniv og gaffel er både en kokebok og en kunnskapsbok, som vekker nysgjerrigheten og appetitten. Boken gir en innføring i ølets ingredienser, ulike øltyper, smaking og servering samt prinsipper for hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips. Den trykkede boken var blant topp 5 kokebøker i Apéritif og Nordli sin kåring av årets beste kokebok 2009 og Bjørn-Frode Løvlund i Hamar Arbeiderblad ga boka terningkast 6. Dette er en bok for alle som setter pris på god mat og godt drikke, for dem som gjerne utfordrer smaksløkene, som eksperimenterer og som utforsker. Øl kalles gjerne kokkekunstens gjemte sjel. La deg inspirere til å velge øl i og til maten.