Love, Leen ; Til slutten, så videre ; Småting (lydbok) av Maria Kjos Fonn
Legg til i ønskeliste
Maria Kjos Fonn (forfatter), Fanny Vaager (innleser), Maria Masvie (innleser), Phillip André Hernæs (innleser)

Love, Leen ; Til slutten, så videre ; Småting lydbok

29,-
I disse novellene møter vi unge mennesker med mye fortid og lite framtid, som alltid ødelegger for seg selv eller andre. Her er ingen innenfor, ingen har funnet sin plass og ingen forstår de sosiale kodene det er vanlig å følge. Hver novelle inneholder situasjoner der hovedpersonene blir stilt til veggs. De blir krenket, de blir brukt, de gjør sitt eget ubehag til andres straff, og de andres straff til egen avgrunn. Men mest av alt søker de etter en forståelse og kjærlighet som ingen er villig…
Lydbok 29,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Maria Kjos Fonn (forfatter), Fanny Vaager (innleser), Maria Masvie (innleser), Phillip André Hernæs (innleser)
Utgitt 6 september 2017
Lengde 1:04
Sjanger Skjønnlitteratur, Noveller
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166296
I disse novellene møter vi unge mennesker med mye fortid og lite framtid, som alltid ødelegger for seg selv eller andre. Her er ingen innenfor, ingen har funnet sin plass og ingen forstår de sosiale kodene det er vanlig å følge. Hver novelle inneholder situasjoner der hovedpersonene blir stilt til veggs. De blir krenket, de blir brukt, de gjør sitt eget ubehag til andres straff, og de andres straff til egen avgrunn. Men mest av alt søker de etter en forståelse og kjærlighet som ingen er villige til å gi dem, aller minst dem selv. Dette er patologisk realisme med vidd.